Sašo Bertoncelj zmagal!

Foto: Žurnal24 SasoBertonceljMain
Slovenski telovadec Sašo Bertoncelj je na svetovnem pokalu v športni gimnastiki v Ostravi zmagal. Z oceno 14,8 točke je na konju z ročaji prišel do prve zmage na tekmah svetovnega pokala.
Oglej si celoten članek
Sašo Bertoncelj je tako doživel prvenec na tekmah svetovnega pokala, kar je največji uspeh v njegovi karieri. Da je letos v odlični formi je dokazal že na univerzijadi v Bangkoku, ko je prav tako na konju z ročaji, ki je Sloveniji v zgodovini že prinašal kolajne (Miro Cerar), osvojil zlato kolajni.

Pegan ostal doma

Slovenski telovadci so v Ostravi uspešno nastopili že v kvalifikacijah in si priborili kar osem finalnih nastopov. Očitno je, da si je le teden dni po končanem SP v Nemčiji večina najboljših telovadcev in telovadk, med njimi tudi slovenski as na drogu svetovni in evropski podprvak Aljaž Pegan, vzela nekaj odmora.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.