Sator ni več selektor

Foto: Žurnal24 Ted Sator ni več selektor slovenske hokejske reprezentance.
Na pobudo Teda Satorja je Hokejska zveza Slovenije (HZS) sporazumno prekinila sodelovanje s selektorjem, so sporočili s HZS.
Oglej si celoten članek
Ted Sator je dve sezoni pred iztekom pogodbe, ki je veljala do konca sezone 2008/2009, izrazil željo, da bi prekinil sodelovanje in se vrnil v Združene države Amerike.

Hokejska zveza Slovenije spoštuje selektorjevo odločitev in bo naredila vse, da bo slovenska izbrana vrsta novega selektorja dobila v čim krajšem času. Damjan Mihevc, predsednik Hokejske zveze Slovenije, obžaluje takšno Satorjevo odločitev: "Ted Sator je izrazil željo, da s slovensko hokejsko reprezentanco ne bi več sodeloval in da bo z družino živel v Združenih državah Amerike, zato smo se odločili, da sporazumno prekinemo sodelovanje," je zapisal Mihevc.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.