Sauber in Chelsea odslej z roko v roki

Foto: EPA
Foto: EPA
Od velike nagrade Španije dalje prihodnji teden bo dirkalnike moštva Sauber v formuli 1 krasil napis Chelseaja, finalista Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

"V takšni obliki partnerstva med ekipo formule 1 in nogometnim klubom še ni bilo. A obstajajo številne skupne točke in možni sinergijski učinki," je ob tem dejala Sauberjeva direktorica ekipe Monisha Kaltenborn: "S sodelovanjem želimo okrepiti drug drugega na športni in marketinški ravni."

Seveda bo tudi Chelsea promoviral Sauberjev logotip, in sicer na oglasnih panojih ter tablah z intervjujvanci na domačih tekmah. "V primerjavi s Premier League je televizijski doseg formule 1 veliko širši in mednaroden, kar utegne koristiti Chelseaju," so zapisali pri Sauberju: "Posebej v Aziji je formula 1 izjemno prisotna na televiziji. Ne le po zaslugi Sergia Pereza pa ima vse več oboževalcev tudi v Latinski Ameriki."

Zadovoljen je bil tudi Ron Gourlay iz Chelseaja: "V letu, ko Chelsea praznuje 20 let igranja v Premier League, enako obeležuje tudi Sauber kot moštvo formule 1. Imamo precej skupnih filozofij, ki si jih delimo na različnih področjih. Sauberjeva filozofija razvoja je pripomogla k razvoju nekaterih najboljših dirkačev v formuli 1, mi pa se prek naše akademije trudimo ustvariti obetavne nogometaše."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.