Sauber ni več Sauber

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Švicarska ekipa formule 1 Sauber bo po 25 letih spremenila ime.
Oglej si celoten članek

V sezoni 2019 se bo ekipa imenovala le Alfa Romeo Racing team, proizvajalec avtomobilov Alfa Romeo je bil njen glavni sponzor že lani.

Zdaj tudi uradno Ferrari ima spet svojega Schumacherja

Za Alfo Romeo Racing team bosta v novi sezoni vozila nekdanji svetovni prvak Finec Kimi Räikkönen, ki je prestopil iz Ferrarija, in neizkušeni italijanski dirkač Antonio Giovinazzi.

Alfa Romeo se je iz formule 1 umaknil leta 1987, pred tem pa je osvojil dva naslova svetovnega prvaka. Leta 1950 je bil prvak Giuseppe Farina, leto pozneje pa legendarni Argentinec Juan Manuel Fangio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.