Savić: od Stožic do Manchester Cityja

Foto: EPA
Foto: EPA
Kdo je nadobudni branilec, ki je v majici Partizana v Stožicah igral v četrtek, zanj pa se zanima Manchester City? Stefan Savić.
Oglej si celoten članek

Manchester City se zanima za črnogorskega reprezentanta in branilca beograjskega Partizana Stefana Savića, ki naj bi postal dolgoročni partner Vincenta Kompanyja. Zanj so sinjemodri pripravljeni odšteti osem milijonov evrov, poroča News of the World. Zanimivo je, da je Savić pred dnevi nastopil tudi v Stožicah, na prijateljski tekmi z Olimpijo, igral je do 32 minute. Savić je sicer obetaven 20-letni osrednji branilec, lani je s črno-belimi podpisal štiriletno pogodbo. Prav tako je debitiral v črnogorski reprezentanci, za katero je zaigral šestkrat

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.