Schalke petkrat na obisku pri Beriću

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski napadalec Robert Berić z odlični nastopi vzbuja precej zanimanja v Nemčiji, poleg Werderja ga podrobno spremlja tudi velikan iz Gelsenkirchna.
Oglej si celoten članek

Robert Berić je brez dvoma najbolj vroč slovenski napadalec v letošnji sezoni. Član dunajskega Rapida je v nedeljo na derbiju z vodilnim Salzburgom zabil že svoj 20. gol v prvenstvu in je trenutno drugi strelec avstrijske lige. Dobre predstave niso ostale neopažene, največ zanimanja so pričakovano pokazali nemški prvoligaši.

O zanimanju Werderja iz Bremna je bilo že veliko povedanega, kot poroča avstrijski Sportzeitung, pa ga zelo podrobno spremlja tudi velikan Schalke. Skavti rudarjev, ki so se v letošnji Ligi prvakov v skupinskem delu srečali tudi s slovenskim predstavnikom Mariborom in jim je kasneje le gol zmanjkal, da bi pripravili senzacijo proti madridskemu Realu, so v zadnjem času vse pogostejši obiskovalci tekem Rapida, saj so si Berića v živo pogledali že petkrat.

Po Berićevi uspešni sezoni je bolj ali manj jasno, da Dunajčani svojega najboljšega igralca ne bodo mogli zadržati in da se bo ta najverjetneje preselil v Nemčijo. Avstrijski mediji ob tem namigujejo, da bi bila pogajanja z Rapidom za moštvo iz Gelsenkirchna nekoliko lažja, saj je športni direktor dunajskega kolektiva Andreas Müller pri Schalkeju preživel kar 21 let, od tega dvanajst kot igralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.