Schalkeju s petardo prvi dvoboj

Foto: EPA
Foto: EPA
Mlada ekipa Maribora je v mladinski ligi prvakov doživela še drugi poraz.
Oglej si celoten članek

Potem ko so mariborske upe na Ptuju premagali vrstniki Sportinga iz Lizbone, jih je danes v Erkenschwicku ugnala še mlada vrsta Schalkeja. Končni izid je bil 5:0 (3:0).

Mariborčani so že po prvem polčasu zaostajali z 0:3, potem ko sta bila za domače uspešna Maurice Multhaup v 20. ter Joseph Boyamba v 26. in 41. minuti. V drugem polčasu je na 4:0 povišal Felix Platte v 69. minuti, isti igralec pa v 83. minuti še končnih na 5:0.

V mladinski ligi prvakov sicer sodelujejo podmladki klubov, ki igrajo v članskem najelitnejšem klubskem tekmovanju stare celine. Ob 20.45 bo na sporedu še obračun članskih vrst obeh klubov v 2. kolu skupinske lige prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.