Schlecka zaradi alkohola vrgli z Vuelte!

Foto: Žurnal24 Andy Schleck na letošnji dirki po Franciji. (Foto: Reuters)
Kaj točno sta v noči na torek počela, ali bolje rečeno, pila kolesarja Saxo Banka Andy Schleck in Stuart O'Grady, ni znano. Za klubske veljake je bil prestopek dovolj hud, da so ju "vrgli" z Vuelte.
Oglej si celoten članek

Kolesar moštva Saxo Bank Luksemburžan Andy Schleck je sporočil, da so ga pred začetkom današnje desete etape vrgli z dirke po Španiji. Razlog za takšno potezo njegovega moštva tiči v dejstvu, da sta z moštvenim kolegom Avstralcem Stuartom O'Gradyjem dan pred tem po večerji odšla ven na pijačo, s tem pa sta prekršila klubska pravila.

Šef danskega moštva Bjarne Riis se je zato odločil, da oba vrže iz ekipe, ki nastopa na letošnji Vuelti. Schleck, dvakrat zapored drugi na najprestižnejši kolesarski dirki na svetu, Tour de France, je za spletno stran cyclingnews.com dejal še, da sta z O'Gradyjem res prekršila moštvena pravila, ko sta šla ven in pila alkohol, a da je Riisova poteza vseeno preveč drastična in preostra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.