Schlierenzauer se vrača v Innsbrucku

Foto: Žurnal24 Schlierenzauer se je poškodoval 13. decembra na treningu. (Foto: EPA)
Avstrijski smučarski skakalec Gregor Schlierenzauer bo prvič po poškodbi nastopil na tretji tekmi novoletne turneje v Innsbrucku, je v petek objavila avstrijska smučarska zveza.
Oglej si celoten članek

20-letni Schlierenzauer si je poškodoval desno koleno 13. decembra letos na treningu, zato se je moral odpovedati uvodnima tekmama najprestižnejše turneje v smučarskih skokih.

Zmagovalec svetovnega pokala 2008/09 in olimpijski prvak ekipno je lani zmagal v Innsbrucku, skupno zmago na novoletni turneji pa je moral prepustiti rojaku Andreasu Koflerju.

Druga tekma novoletne turneje, na kateri bodo nastopili tudi štirje slovenski skakalci - Robert Kranjec, Primož Pikl, Jurij Tepeš, Peter Prevc - bo 1. januarja v Garmisch Partenkirchnu, tretja 3. januarja v Inssbrucku, zadnja pa tri dni kasneje v Bischofshofnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.