Schlieri napovedal datum vrnitve

Foto: EPA
Foto: EPA
Gregor Schlierenzauer se bo v svetovni pokal vrnil po novoletni turneji.
Oglej si celoten članek

Avstrijski smučarski skakalec Gregor Schlierenzauer, ki si je marca med smučanjem poškodoval koleno, se bo na tekme vrnil sredi januarja. Njegov menedžer Hubert Neuper je za časnik Die Presse dejal, da bo tirolski skakalec nastopil na tekmah na Poljskem 14. in 15. januarja.

"Ta načrt je odobril tudi trener avstrijske ekipe Heinz Kuttin," je dejal Neuper in dodal, da bo skakalec nastopil, če bo okrevanje potekalo tako kot doslej. Drugi pogoj za nastop v Wisli pa bo, kot je dejal Neuper, poleg zanesljivosti pri skokih po poškodbi kolena tudi raven njegovih dosežkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.