Schumacher tudi v pokoju služi

Foto: Žurnal24 Tudi v pokoju Schumacher plemeniti bančni račun.
Bivši svetovni prvak v formuli 1 Nemec Michael Schumacher bo posodil svoje ime poslovni stolpnici in trgovskemu središču, kar mu bo prineslo pet milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Nekdanji zvezdnik formule 1, sedemkratni svetovni prvak Michael Schumacher, kljub dirkaškemu pokoju služi lepe denarce. V Združenih arabskih emiratih je Nemec "posodil" svoje ime poslovni stolpnici, za to storitev pa naj bi mu plačali kar pet milijonov evrov.

Podatek o tem, da so investitorji Business Avenue v Dubaju za pravico do uporabe imena Michael Schumacher za kompleks poslovne stolpnice in trgovskega središča pripravljeni plačati pet milijonov evrov, je razkril nemški časnik Bild. Predstavnik nemškega podjetja ACI, ki bo objekt gradilo, pa je potrdil, da so z 39-letnim Schumacherjem dosegli dogovor o sodelovanju na tem področju, a obenem zatrdil, da je vsota petih milijonov evrov močno pretirana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.