"Schumacherja je letos žalostno gledati"

Foto: EPA
Foto: EPA
"Michael je superman in zato je žalostno gledati, kako se bori za nekaj malega točk," meni Bernie Ecclestone. Michael Schumacher bo na naslednji dirki slavil 20-letnico v formuli 1.
Oglej si celoten članek

Michael Schumacher bo konec meseca na VN Belgije proslavil 20-letnico v formuli 1. Odkar je leta 1991 debitiral z dirkalnikom Jordana je odpeljal 279 dirk, 91-krat zmagal, bil sedemkrat svetovni prvak, 154-krat na zmagovalnem odru, osvojil 1.473 točk, 68 najboljših startnih položajev in 76 najhitrejših krogov na dirki. Tako v paddocku Spaja Nemec pripravlja veliko zabavo.


Schumacher je kljub slabih rezultatom po vrnitvi v elitni šport ostal prešerne volje. Pa vendarle: od njegove zadnje zmage mineva pet let, po vrnitvi še ni bil na stopničkah, komajda pride do kakšne točke. "Michael je pravi superman in zato je žalostno gledati, kako se bori le za nekaj malega točk. Še vedno je konkurenčen in z ozirom na njegove izkušnje bi moral bolj odločno viditi ekipo Mercedes. Mislim, da bi moral Mercedes narediti dirkalnik, ki bo bolj odgovarjal Michaelovemu dirkaškemu slogu," se je ob bližnjem slovesu ob Mercedesa in Schumacherja obregnil alfa in omega formule 1, Bernie Ecclestone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.