Schumacherja ne sme obiskati

Foto: EPA
Foto: EPA
Willi Weber, nekdanji agent in dolgoletni sodelavec Michaela Schumacherja, je razkril, da zaradi prepovedi žene Corinne nima vstopa v domovanje sedemkratnega svetovnega prvaka.
Oglej si celoten članek

Nemški agent Willi Weber je dolga leta skrbel za premoženje in investicije Michaela Schumacherja in statistično najuspešnejšemu dirkaču vseh časov pomagal akumulirati bogastvo v višini 800 milijonov dolarjev.
Foto: EPA michael schumacher, willi weber Schumacher in Weber sta načrtovala še več skupnih projektov, katerih uresničitev je preprečila dirkačeva nesreča med smučanjem v francoskih Alpah, kjer je ob padcu utrpel hude poškodbe glave in več mesecev preživel v umetni komi. Septembra lani so ga premestili v domačo oskrbo, kjer naj bi počasi, a zanesljivo napredoval.

Informacije o njegovem zdravstvenem stanju so še naprej skope, družina pa zavita v molk. Nedavno je v medije pricurljala informacija, da lahko nekdanji šampion spet hodi, kar je zanikala njegova tiskovna predstavnica Sabine Kehm. Kljub temu se novinarka in urednica revije Bunte Tanja May ni dala in zagotovila, da so njene informacije točne.

O zdravstvenem stanju sedemkratnega svetovnega prvaka pa ni obveščen niti njegov nekdanji agent, ki po nesreči nima veliko stikov z družino Schumacher. Za to naj bi bila odgovorna žena Corinna, ki skrbno varuje moževo zasebnost. 
Foto: EPA michael schumacher, willi weber ''Corinna mi preprečuje kakršenkoli stik z Michaelom,'' je v intervjuju za Bild povedal Weber. ''Več kot desetkrat sem jo poskušal prepričati, da bi ga lahko obiskal, a brez uspeha. Situacija je grozna. Moja družina trpi,'' je dodal nemški agent.

Weber ne ve, zakaj se Corinna tako krčevito brani njegovega obiska v vili ob Ženevskem jezeru. ''Ne vem, kaj se skriva za tem. Vedno neki izgovori in izogibanje. Nedavno so rekli, da zaradi strahu pred okužbami,'' je pojasnil Weber in razkril, da sta s Schumijem načrtovala več skupnih projektov.

''Dva tedna pred nesrečo sva se pogovarjala v Stuttgartu in naredila načrt,'' je povedal 73-letnik, ki informacije o stanju nekdanjega varovanca jemlje z ogromno rezerve. ''Zaskrbljujoče je, da nič ne izvemo od družine. Zagotovo bi sporočili, če bi prišlo do napredka pri rehabilitaciji,'' je prepričan Weber.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:37 26. December 2015.

    Babura sigurno nekaj skriva... se boji za premoženje in denar.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.