Schumi mlajši kariero začel z nesrečo

Foto: EPA
Foto: EPA
Sin Michaela Schumacherja je na testiranju dirkalnika Formule 4 doživel nesrečo pri hitrosti 160 km/h.
Oglej si celoten članek

Mick Schumacher, 15-letni sin nekdanjega dirkača F1, je testiral dirkalnik Formule 4 na dirkališču Lausitzring v Brandenburgu, kjer je med vožnjo izgubil nadzor nad dirkalnikom in končal v pesku.

Po poročanju nemških medijev se v nesreči ni poškodoval, pred tem pa je testne kilometre nabiral celih sedem ur. Mick je nedavno podpisal pogodbo z ekipo Van Amersfoort Racing, ki dirka v razredu Formula 4 - tekmovanju, ki je namenjeno kot odskočna deska za mlade dirkače.

Nadobudni dirkač, ki se je odločil, da bo šel po stopinjah svojega slavnega očeta, je v lanski sezoni osvojil drugo mesto v svetovnem, evropskem in nemškem karting prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:43 19. Marec 2015.

    Naturaleza.<br /><br />El gorrión <br />suavemente canta<br />donando un <br />suspiro y un <br />ligero candor:<br />veo la tristeza<br />en …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.