Schumi razsul Ferrarijevega prototipa

Foto: Žurnal24
Upokojena dirkaška legenda formule 1 Michael Schumacher je znova poskrbel, da se v medijih piše o njem. Na testiranju je namreč popolnoma uničil nov Ferrarijev prototip.
Oglej si celoten članek
 
 

Michael me je poklical in dejal, da so sicer uničili avtomobil, a bodo testiranja nadaljevali z drugim.

Sabine Kehm

 
Upokojeni šampijon Michael Schumacher nadaljuje z nevarnimi manevri za krmilom avtomobilov oziroma motociklov. Potem ko je utrpel nekaj padcev v pol amaterskih motociklističnih tekmovanjih, naj bi prejšnji teden po nekaterih podatkih tem nesrečam dodal piko na i. Na testiranju novega dirkalnega avtomobila na znameniti stezi Nordschleife v Nürburgringu je namreč popolnoma raztreščil Ferrarijev prototip. Bild poroča, da je Schumacher, ki je vozil Ferrarija tipa 430 Scuderia, treščil v ograjo, pri tem pa iz avtomobila odkorakal nepoškodovan. Kaj podobnega pa ni mogoče reči za prototip.

Mediji predvidevajo, da je Ferrari delno opuščeno progo na Nürbürgringu ekskluzivno uporabljal za testiranja, med katerimi naj bi nemški šampijon pri 250 kilometrih na uro zletel s steze. "Michael me je poklical in dejal, da so sicer uničili avtomobil, a bodo testiranja nadaljevali z drugim," je povedala Schumacherjeva predstavnica za stike z javnostjo Sabine Kehm. Zanikala pa je govorice, da naj bi bil v času testiranja v dirkalniku ob Michaelu tudi njegov devetletni sin Mick.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.