Schweinsteiger brez Eura?

Foto: EPA
Foto: EPA
Kapetan nemške nogometne reprezentance Bastian Schweinsteiger nima sreče s poškodbami.
Oglej si celoten članek

Zvezni igralec Manchester Uniteda si je vnovič poškodoval koleno ob koncu torkovega trening reprezentance pred prijateljskima tekmama proti Angliji in Italiji.

Selektor Joachim Löw je potrdil, da je 31-letni nogometaš že zapustil pripravljalni tabor in odpotoval v Anglijo, kjer se bo zdravil pod očesi klubskih zdravnikov. "Natančni pregledi so pokazali, da ima natrgano srednjo vez desnega kolena," so sporočili iz nemške zveze.

Schweinsteiger se je po poškodbi kolena, zaradi katere ni igral od 9. januarja, na igrišča vrnil pred 14 dnevi. Nova poškodba je postavila pod vprašaj tudi njegov nastop na evropskem prvenstvu v Franciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.