Schweinsteiger v slogu LeBrona Jamesa

Bastian Schweinsteiger je velik ljubitelj košarke, kot se lahko prepričate tudi sami, pa je svoje nogometne spretnosti sposoben prenesti tudi na parket pod obročema.
Oglej si celoten članek

Nemški reprezentant Bastian Schweinsteiger je eden najboljših nogometašev Bayerna v zadnjih letih. A "Schweiniju" ni tuja niti košarka, pogosto obiskuje tudi tekme košarkarske sekcije bavarskega velikana, ki že kroji vrh nemške scene, vse bolj opazni pa so Bavarci tudi v Evropi.

V videu je odlični vezist oblečen v dres aktualnih prvakov lige NBA Miami Heat. Nosi šestico, ki seveda pripada LeBronu Jamesu, najboljšemu košarkarju zadnjih sezon. Po krajšem žongliranju se Schweinsteiger odloči izza črte 6,75 metra, ki označuje trojko, z nogo pomeriti proti košu, pri čemer je član aktualnega evropskega prvaka uspešen. Vsekakor spoštovanja vredna mojstrovina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.