Schweinsteiger zapušča Old Trafford

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški nogometni zvezdnik Bastian Schweinsteiger se po poročanju časnika Chicago Tribune iz Manchester Uniteda seli v ekipo Chicago Fire.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak Bastian Schweinsteiger, ki je najboljše čase beležil v dresu Bayern Münchna in bil tudi kapetan nemške reprezentance, bo v Chicago Fire za eno leto prestopil za 4,5 milijona ameriških dolarjev.

Schweinsteiger v Manchester Unitedu pod vodstvom Joseja Mourinha ni dobil veliko priložnosti za igro, 32-letni nogometaš pa po poročanju Chicago Tribune čaka le še na delovno vizo.

"Skozi vso svojo kariero sem iskal priložnosti, kjer bi lahko pozitivno vplival na ekipo in naredil nekaj velikega. Moja selitev v Chicago tako ni nič drugega kot to. Prepričan sem v uspeh novega kluba in ekipi želim pomagati," je dejal Schweinsteiger, ki je pred selitvijo v ManUtd leta 2015 vso kariero igral za Bayern.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:25 21. Marec 2017.

    hja..<br />čaka na vizo. da bo lahko peljal s sabo še ono svojo srbjanko...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.