Scolari bo plačal 3,5 milijona evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski nogometni strokovnjak Luiz Felipe Scolari bo moral portugalskim davčnim oblastem plačati 3,5 milijona evrov zaradi davčnih dolgov, ki jih je nabral medtem, ko je bil selektor portugalske izbrane vrste.
Oglej si celoten članek

Šestinšestdesetletni Luiz Felipe Scolari je Portugalsko vodil med letoma 2003 in 2007, pod njegovim vodstvom so Portugalci osvojili drugo mesto na evropskem prvenstvu 2004 in bili polfinalisti svetovnega prvenstva dve leti pozneje.

Brazilec, ki trenutno vodi kitajski Guangzhou Evergrande, je pristal na plačilo celotnega zneska in pripisanih obresti. "Nikoli nisem tajil davkov. V vsaki državi sem korektno izpolnjeval davčne napovedi in prijavljal prihodke," je dejal Scolari, ki je na zadnjem svetovnem prvenstvu z Brazilijo osvojil 'le' četrto mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.