Še 32 Rusov na Cas

Foto: Saša Despot Anton Šipulin.
Foto: Saša Despot Anton Šipulin.
Skupina ruskih športnikov želi izničiti prepoved nastopanja na ZOI.
Oglej si celoten članek

Mednarodno športno razsodišče (Cas) je dobilo prijavo 32 novih ruskih športnikov, ki jim Mednarodni olimpijski komite ne dovoli nastopiti na igrah v Pyeongchangu zaradi dopinških prekrškov. 

Med njimi so tudi šestkratni olimpijski prvak Viktor Ahn, svetovni prvak v smučarskem teku Sergej Ustjugov ter biatlonski prvak Anton Šipulin.

Cas bo zaslišanje opravil v sredo in takoj sporočil odločitev, a glede na to, da se to dogaja le nekaj dni pred začetkom iger in da mora nato tekmovalce na igre povabiti še Mok, je malo verjetno, da bi ti športniki nastopili v Južni Koreji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.