Še dva Premierligaša okužena s koronavirusom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V angleški ligi še dva pozitivna, eden iz Norwicha.
Oglej si celoten članek

V četrtek in petek je angleška elitna liga na covid-19 testirala 1200 igralcev in članov osebja v klubih, potrdila pa je dve okužbi. Kot je že v navadi, imen okuženih ni sporočila, ravno tako ne klubov, iz katerih prihajata, Norwich City pa je sam potrdil, da je eden njihov igralec. Kdo, pri klubu niso hoteli izdati.

Norwich je na svoji spletni strani objavil, da okuženega čaka sedemdnevna osama, po njej pa ga bodo še enkrat testirali.

Angleško prvenstvo, ki je bilo marca zaradi pandemije novega koronavirusa prekinjeno, se bo nadaljevalo v sredo, ko bo Aston Villa gostila Sheffield United, Manchester City pa Arsenal.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.