Še en adut ostal brez OI

Foto: Epa Stefan Luitz
Alpsko smučanje na olimpijskih igrah bo še nekoliko bolj osiromašeno.
Oglej si celoten članek

Nemška reprezentanca v alpskem smučanja je po poškodbi Felixa Neureutherja danes v Alta Badii ostala brez še enega aduta za visoke uvrstitve. V prvi vožnji veleslaloma za svetovni pokal si je po padcu koleno poškodoval Stefan Luitz, strgal si je vezi levega kolena, tako da je že končal sezono in ga ne bo na olimpijskih igrah v Pyeongchangu.

"Prejeli smo še en udarec. Iz bolnišnice v Innsbrucku so prišle neugodne novice, zaradi hude poškodbe smo izgubili še enega kandidata za kolajne," je dejal direktor Nemške smučarske zveze Wolgang Maier.

Luitz je v prvih dveh veleslalomih sezone zasedel tretje in drugo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.