Še en dokaz, kako popularen je Dončić

Foto: Twitter luka dončić
Mladi slovenski košarkarski as je dobil še eno potrditev.
Oglej si celoten članek

Včeraj so pri podjetju Nike začeli prodajati prvi personaliziran model obutve Luke Dončića. Gre za model Air Jordan 1 Mid: Mindfulness, ki ga je bilo moč kupiti v spletnih trgovinah Nike.com in Footlocker.com. Obutev, ki je na voljo v pretežno beli barvi z nekaj dodanimi odtenki, je bila sicer razprodana v nekaj minutah, kar govori o popularnosti 21-letnega slovenskega zvezdnika.

"Večina številk je bila razprodana v 15 minutah od začetka prodaje. To je budnica za Nike/Jordan, da ima Luka veliko navijaških sledilcev," je bil eden izmed komentarjev na twitterju, kar nekaj Dončićevih pristašev pa se je pritožilo, da navkljub trudu niso prišli do želenih športnih copatov. Drugi, nekoliko srečnejši, so slavili.

Video Dončić in njegova obutev v animirani obliki: "Dali so me v igrico!"

"Morali si boste narediti zalogo. Ta 'frajer' potrebuje svoje copate od včeraj," pa je Niku posebno obutev, ki bo nosila Dončićevo ime, svetoval eden izmed kupcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.