Še en igralec Reala do rekorda

Foto: Epa
Foto: Epa
Na tekmi z Juventusom je do rekordne znamke prišel tudi soigralec Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Torkov nogometni spektakel med Realom in Juventusom je znova postregel z rekordi Cristiana Ronalda, a do posebnega dosežka je prišel tudi njegov soigralec Daniel Cravajal. Ta je postal prvi nogometaš, ki je v ligi prvakov nanizal 25 tekem brez enega samega poraza.

Bum! Ronaldo proti Juventusu postavil kopico rekordov

Branilec madridskega Reala ni izpustil tekme od polfinala v sezoni 2014/15, ko se je kraljevi klub prav tako pomeril z Juventusom, v naslednjih treh letih in pol pa je Carvajal sodeloval pri 19 zmagah in šestih neodločenih izidih. Španec, ki je doslej osvojil že tri naslove v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju, je v Torinu zdaj izboljšal dosežek s katerim sta se lahko pohvalila tudi Portugalec Nani in Francoz Patrice Evra.

Prvič v življenju Ronalda bolj kot gol navdušilo nekaj drugega

Na šestem mestu se nahaja Ronaldo, ki je 22 tekem brez poraza zbral še v času igranja za Manchester United.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.