Še en NBA zvezdnik oddal pozitiven test

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pandemija covida-19 je med košarkarji v najmočnejši ligi na svetu vse bolj razširjena.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Bostona v naslednjih desetih dneh ne bodo mogli računati na pomoč Jaysona Tatuma. Triindvajsetletni zvezdnik Keltov je v skladu z zdravstvenimi protokoli severnoameriške lige NBA že v samoizolaciji, poročajo ameriški mediji.

Tatum je najboljši igralec Bostona v zadnjih letih, v dosedanjem delu te sezone je v povprečju na tekmo dosegal 25,6 točke, 8,6 skoka in 3,8 podaje.

Sodnik ni zdržal Jokićevo 'tverkanje' odložilo začetek tekme

Boston je trenutno na devetem mestu v vzhodni konferenci, poleg Tatuma pa so v takoimenovanem protikoronskem protokolu od Keltov tudi Enes Freedom, Bruno Fernando, Justin Jackson, C.J. Miles, Aaron Nesmith, Josh Richardson, Dennis Schroder in Grant Williams.

V tem trenutku je na prisilnem dopustu zaradi okužbe z novim koronavirusom več kot 120 igralcev v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, med njimi tudi slovenski zvezdnik v dresu Dallasa Luka Dončić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:54 28. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.