Še en odhod pri Olimpiji

Foto: Profimedia
Po Branku Iliću je državne prvake, nogometaše Olimpije, zapustil še en branilec.
Oglej si celoten članek

Po pisanju športnega dnevnika Ekipa se je uresničila napoved, da v spomladanskem delu državnega prvenstva zeleno-beli dres ne bo več nosil Aris Zarifović, ki bo kariero nadaljeval na Tajskem, postal je član kluba Samut Prakan City.

Olimpija, ki novice sicer še ni uradno potrdila, naj bi z nogometašem iz Šempetra pri Novi Gorici sporazumno prekinila pogodbo, zato zanj ne bo dobila odškodnine.

Pred Ilićem in Zarifovićem, ki je v Ljubljani preživel šest let in pol ter je odigral 146 tekem, na katerih je dosegel osem golov, je po jesenskem delu prvenstva Olimpijo zapustil tudi napadalec Ivan Lendrić. 

Predsednik ljubljanskega kluba Milan Mandarić je sicer že pred januarskim prestopnim rokom napovedal čistko v klubu, zato je pričakovati še kakšen odhod, na izhodnih vratih naj bi bil tudi Rok Kronaveter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.