Še en poraz mladih Slovencev

Foto: Žurnal24 Članska futsal reprezentanca in reprezentanca do 21 let se borita za nastop na e
Slovenska futsal reprezentanca do 21 let je tudi na drugi tekmi proti italijanskim vrstnikom v Tolminu vknjižila poraz. Po torkovem neuspehu, ko so Italijani slavili s 3:1, so tokrat spet klonili z 1:3.
Oglej si celoten članek

Slovenska futsak reprezentanca do 21 let je tudi na drugi tekmi proti italijanskim vrstnikom v Tolminu vknjižila poraz. Z Italijani so se mladi slovenski reprezentnanti srečali že v torek, ko so Italijani slavili s 3:1, na drugi tekmi pa so se z enakim izidom znova veselili Italijani. Od izbrancev selektorja Zorana Teska se je med strelce vpisal Gaj Rosič (20.), pri Italiji pa so bili uspešni Gabriel De Olivera Lima (15.), Sergio Romano (25.) in Thales Crepaldi (31.). Tekmi z Italijani sta bili priprava na kvalifikacije za prvo evropsko prvenstvo v tej starostni kategoriji, turnir prve skupine bo gostilo Laško med 9. in 12. aprilom. Poleg Slovenije se bodo za prvo mesto, ki edino vodi na EP v Sankt Peterburg, potegovale še Belgija, Gruzija in Bolgarija.

V četrtek ob 19. uri pa se bosta v Sevnici na prijateljskem obračunu soočili članski vrsti Slovenije ter Bosne in Hercegovine. Za varovance selektorja Andreja Dobovičnika bo to zadnji preizkus pripravljenosti pred prvo tekmo dodatnih kvalifikacij za uvrstitev na oktobrsko SP v Braziliji. V teh so tekmeci Slovencev Portugalci (četrti na lestvici UEFA), prva tekma pa bo na sporedu v sredo, 2. aprila, ob 20. uri v ljubljanski hali Tivoli. Povratno srečanje bo 15. aprila v Lizboni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.