Še en poraz rokometašev

Foto: Žurnal24 Vid Kavtičnik se je na reprezentančni prijateljski tekmi veselil petih zadetkov.
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v še eni prijateljski tekmi znova izgubila s Hrvaško s 30:33 (15:16). Obe reprezentanci, ki se pripravljata za EP, sta že prikazali boljšo igro.
Oglej si celoten članek

V osrednji dvorani v Splitu se je zbralo kar 6.000 rokometnih navdušencev, v tekmi humanitarnega značaja - celoten izkupiček je bil namenjen družinam tragično umrlih gasilcev v požaru na Kornatih - pa so se zmage veselili Hrvati. V primerjavi s prvo medsebojno tekmo pred dvema dnevoma v Širokem Brijegu je bila predstava obeh reprezentanc veliko bolj kakovostna. Slovenski rokometaši so vseskozi dihali za ovratnik domačim rokometašem, ki so največ vodili za štiri, bolj ali manj pa se je njihova prednost vseskozi sukala od enega do treh golov prednosti. Takšen je bil tudi končni rezultat, 33:30 za Hrvaško. Najboljši strelec pri Hrvatih je bil Zrnič s 7 zadetki, prav tolikokrat je za Slovenijo zadel tudi Backovič.

Slovenska rokometna izbrana vrsta bo naslednjo akcijo v okviru priprav za nastop na evropskem prvenstvu, ki bo od 17. do 27. januarja prihodnje leto na Norveškem, imela 3. in 4. decembra v Trbovljah in Sevnici, ko se bo pomerila s Švico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.