Še en Slovenec po vzoru Dragića in Dončića

Foto: Saša Despot košarka SLO-BLR
Izjemna predstava slovenskega košarkarja.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Vlatko Čančar je postal MVP 18. kroga regionalne lige Aba. Njegova ekipa Mega Bemax je nadigrala MTZ Skopje Aerodrom (106:77).

Čančar je na igrišču preživel slabih 27 minut in prispeval 22 točk, 5 skokov, 4 podaje, 3 ukradene žoge in 2 blokadi za statistični indeks 29. Pri metu za dve točki je bil 67-odstoten (4/6), zadel je še slabo polovico poskusov izza črte (4/9/44%) ter oba prosta meta (2/2/100%).

Višji indeks od Čančarja je v 18. krogu zabeležil Luka Božić (31), a je njegov Zadar moral priznati premoč Igokei,  zato je naziv MVP kroga pripadel slovenskemu košarkarju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.