Še en udarec za Đokovića

Foto: Epa
Foto: Epa
Slab dan za najboljšega tenisača na svetu na olimpijskih igrah v Tokiu.
Oglej si celoten članek

Srbski teniški as je na olimpijskih igrah v Tokiu doživel drugi polfinalni poraz dneva. V mešanih dvojicah je skupaj z Nino Stojanović izgubil proti ruskemu paru Aslanu Karacevu in Jeleni Vesnini s 7:6 (4) in 7:5.

Đoković je pred tem presenetljivo izgubil v posamični konkurenci, ko ga je v treh nizih s 1:6, 6:3 in 6:1 premagal Nemec Alexander Zverev. Tako se bo v soboto boril za bron tako med posamezniki kot tudi v mešanih dvojicah.

Sobotni finale mešanih dvojic bo medtem srečanje dveh ruskih parov, saj se bosta Karacev in Vesnina za zlato pomerila z Anastazijo Pavljučenko in Andrejem Rubljovom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.