Še en udarec za Nadalove navijače

Foto: Profimedia Rafael Nadal
Dvoboj osmerice najboljših nekoliko okrnjen.
Oglej si celoten članek

Španski teniški igralec Rafael Nadal je danes prek socialnega omrežja potrdil, da ne bo nastopil na letošnjem zaključnem turnirju, ki bo med 11. in 18. novembrom v londonski O2 Areni. Na njem bo nastopilo osem najboljših igralcev na svetu v tej sezoni, nagradni sklad pa znaša osem milijonov dolarjev.

Nadal je zaradi poškodbe izven tekmovalnega pogona od avgustovskega odprtega prvenstva ZDA v New Yorku, poleg njega pa bo na finalnem turnirju v Londonu manjkal tudi Argentinec Juan Martin del Potro.

Nastop na zaključnem turnirju sezone so si zagotovili Srb Novak Đoković, Švicar Roger Federer, Nemec Alexander Zverev, Južnoafričan Kevin Anderson, Hrvat Marin Čilić in Avstrijec Dominic Thiem, kot "rezervista" pa bosta na njem nastopila tudi Japonec Kei Nishikori in Američan John Isner.

Nadal je danes izgubil prvo mesto na lestvici ATP, na tem položaju ga je nasledil Đoković.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.