Še ena tragedija: umrl 18-letni košarkar

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkarski svet je pretresla nova tragedija.
Oglej si celoten članek

Iz Grčije prihaja žalostna vest o smrti 18-letnega košarkarja Vassilisa Georgarosa, člana grškega nižjeligaša Aiolosa Tavrosa, ki je umrl med tekmo državnega prvenstva proti rivalom iz moštva Ionikos Nea Filadelfeia. 

V zadnji četrtini obračuna, na katerem sta se ekipi potegovali za preboj v višji rang tekmovanja, je 18-letnik občutil slabost in prosil za menjavo. Na klopi za rezervne igralce je nenadoma izgubil zavest, vsi poskusi članov in vodstva ekipe, da bi ga prebudili, pa so se izkazali za neuspešne.

Fanta so prepeljali v bolnišnico, vendar se je na poti njegovo stanje še poslabšalo, tako da so v bolnišnici le še potrdili njegovo smrt.

Tragedijam tako na profesionalnemn nivoju kot v nižjih športnih kategorijah še naprej ni videti konca. Ne mine dan, da ne bi športnega sveta pretresla nepojasnjena smrt športnika, ki je pred tem deloval povsem normalno oziroma ni kazal znakov bolezni ali poškodb.

Nekaj podobnega se je v nedeljo zgodilo v eni od lokalnih srbskih nogometnih lig, kjer je iz neznanih razlogov po tekmi umrl 29-letni nogometaš.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.