Še ena tragedija v družini Maradona

Foto: Profimedia Hugo Maradona
Umrl brat Diega Maradone.
Oglej si celoten članek

V starosti 52 let je v Neaplju umrl Hugo Maradona, mlajši brat bolj slavnega Diega, ki se je od življenja poslovil pred dobrim letom. Tako kot za Diega je bil tudi za Huga, prav tako nekdanjega nogometaša, usoden srčni napad, je na spletni strani potrdil Napoli.

Hugo Maradona je igral v Italiji, Avstriji, Španiji, Argentini in na Japonskem, preden se je vrnil v Italijo, kjer se je za stalno naselil in imel kratko trenersko kariero v amaterskih klubih v Neaplju.

Leta 1987 je podpisal pogodbo z Napolijem, kjer se je pridružil Diegu, a posebnega vtisa ni zapustil. Klub ga je posodil Ascoliju, tako da sta se brata še v isti sezoni pomerila drug proti drugemu, ekipa starejšega je zmagala z 2:1.

Maradona mlajši, ki je imel tri otroke, se je poskusil tudi v politiki, pred kratkim je na desničarski listi neuspešno kandidiral tudi na občinskih volitvah.

Foto: Profimedia Hugo Maradona

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.