Še ena zmaga Blejcev

Foto: Žurnal24 ACH Volley
Odbojkarji ACH Volley so v 6. kolu srednjeevropske lige zabeležili še eno zmago, tokrat nad Bratislavo. Mariborski Stavbar IGM je moral priznati premoč aon hot Volleyu.
Oglej si celoten članek
 

Srednjeevropska liga

ACH Volley : Bratislava 3:0
Stavbar IGM : aon hot Volley 1:3

Odbojkarji ACH Volley nadaljujejo z odličnimi igrami. Bratislavo so doma premagali s 3:0. Zaradi priprav z ameriško reprezentanco je pri Blejcih manjkal Delano Thomas, zaradi poškodb pa tudi Jasmin Čuturič in Tomi Šmuc, ki pa je tekmo spremljal s klopi. Zmagovalec srečanja kljub borbeni igri gostov tokrat ni bil vprašljiv, razlika v kvaliteti je bila očitna in gostje so po uri igre klonili s 3:0.

Odbojkarji Stavbarja IGM so v 6. krogu srednjeevropske lige doma izgubili proti aon hot Volleyu z 1:3 (-13, 26, -13, -23). Mariborski odbojkarji so se sicer nepričakovano dobro upirali favoriziranemu dunajskemu evroligašu in če bi imeli v končnici četrtega niza še malce sreče, bi lahko celo presenetili. Kljub temu je zmaga gostov zaslužena, saj imajo v svojih vrstah nekaj odličnih posameznikov, ki so odločili zmagovalca tekme.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.