Se Fetisov pri 51 letih vrača?

Foto: Žurnal24 Legendarni Rus je bil nekoč med najboljšimi hokejisti na svetu. (Foto: AFP)
Iz hokejskega kluba CSKA Moskva so sporočili, da se legendarni Rus Vjačeslav Fetisov morda vrača na ledene ploskve.
Oglej si celoten članek

Legendarni ruski hokejist Vjačeslav Fetisov se bo pri 51 letih morda spet vrnil na led. Kot so sporočili iz moskovskega kluba CSKA, katerega predsednik je Fetisov, naj bi igralec, ki je nazadnje uradno tekmo igral pred 11 leti, vskočil v ekipo, ki je zdesetkana zaradi utrujenosti in poškodb.

Odločitev o tem, ali bo slavni Slava Fetisov zares igral, bodo sprejeli po petkovem treningu, ki se ga bo predsednik kluba udeležil z drsalkami na nogah, je sporočil izvršni direktor Vladimir Gerasimov. Če se bo Fetisov odločil za nastop, bo tekma ruske lige s St. Peterburgom še posebej zanimiva.

Fetisov je uradno končal kariero pri 40 letih, ko je v ligi NHL z Detroitom leta 1998 v finalu premagal Washington.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.