Še lani najboljši trener sezone, zdaj odpuščen

Foto: Profimedia Monty Williams in Chris Paul.
Foto: Profimedia Monty Williams in Chris Paul.
Suns odpustili trenerja Williamsa.
Oglej si celoten članek

Lastnik ekipe Phoenix Suns je po izpadu v drugem krogu končnice proti Denverju Vlatka Čančarja odpustil trenerja Montyja Williamsa. Ta je bil lani izbran za najboljšega trenerja lige NBA, ko je ekipa dosegla 64 zmag v rednem delu sezone in s tem prišla do klubskega rekorda.

Williams je košarkarje Suns v štirih sezonah vodil do 194 zmag ob 115 porazih, kar dvakrat je bil pri tem trener leta. Odločitev, da mora zapustiti klop, je v dveh dneh po odločilnem porazu z Denverjem in predčasnem koncu sezone sprejel novi lastnik Phoenix Suns Mat Ishbia.

Enainpetdesetletni Williams je Suns leta 2021 pripeljal v finale lige, kjer so bili nato boljši Milwaukee Bucks. V zadnjih dveh sezonah je ekipa izpadla v drugem krogu končnice. Lani proti Dallasu po sedmih tekmah, tokrat proti Denverju.

.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.