Še ni med elito, a bo NBA že prenašala njegove tekme

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
NBA bo prenašal Wembanyamove tekme.
Oglej si celoten članek

Vzhajajoča francoska košarkarska zvezda Victor Wembanyama bo kmalu na očeh precej večjega števila košarkarskih navdušencev. Iz severnoameriške lige NBA so sporočili, da bodo prek spletne aplikacije NBA prenašali tekme 220 centimetrov visokega igralca, ki je glavni favorit, da bo izbran kot številka 1 na naboru 2023, poroča AFP.

Vročica glede košarkarja, ki si je zaradi mešanice višine, hitrosti, fizične pripravljenosti in dolžine rok prislužil pohvale številnih košarkarjev, vključno s štirikratnim najkoristnejšim igralcem v NBA LeBronom Jamesom, tako samo narašča.

Od sobote bodo na voljo tekme francoskega kluba Boulogne-Levallois Metropolitans 92, katerega član je 18-letni Wembanyama, kar pomeni, da bo NBA prenašal sploh prvo z NBA nepovezano ligo.

Na aplikaciji NBA bo moč spremljati tudi pokalne tekme vodilne lige francoskega prvenstva ter decembrsko tekmo zvezd.

Foto: Profimedia Victor Wembanyama

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.