''Se pripravljaš na doping kontrolo?''

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Domen Prevc je po zmagi v finskem Kuusamu sodeloval v zabavnem pogovoru z norveškim novinarjem.
Oglej si celoten članek

Vodilni v skupnem seštevku svetovnega pokala Domen Prevc je na prvi tekmi letošnje sezone senzacionalno premagal vso konkurenco in se veselil prve zmage v karieri. Odlično formo je potrdil v nemškem Klingenthalu, kjer je prišel do druge zmage in Severinu Freundu odvzel rumeno majico.

Mlajšega Prevca je po zmagi na Finskem čakalo druženje s predstavniki sedme sile. Med drugim se je pogovarjal z novinarjem norveške medijske hiše NRK, ki pa je moral na njegov odgovor nekoliko počakati, saj je Domna pestila strašanska žeja.

Novinar je ob tem ''posumil'', ali želi Domen z obilico zaužite vode izničiti posledice uporabe prepovedanih poživil, kar je slovenskega asa očitno zabavalo. ''Ja, pripravljam se na doping kontrolo,'' je prešerno odvrnil 17-letnik in nasmejal sogovornika.

''Žejen uspehov,'' pa so zabaven posnetek pospremili norveški novinarji.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:44 6. December 2016.

    Dehidriran, da je bil lažji v zraku :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.