Se Rooney sploh zaveda, kaj je storil?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
"Wayne je zelo dovzeten za dober nasvet. Je fant, ki ima rad, da se mu pove, če je storil napako," meni legendarni Bobby Charlton, ki Waynu Rooneyju večkrat podeli kakšen nasvet.
Oglej si celoten članek

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Bobby Charlton ni samo direktor kluba s stadiona Old Trafford. Občasno se prelevi tudi v svetovalca. Njegova "stranka" je vzkipljivi napadalec Wayne Rooney, ki bo med drugim moral izpustiti vse tri tekme skupinskega dela Eura 2012, ker je na tekmi v Črni gori brcnil domačega igralca.

"Včasih se z njim pogovarjam o temperamentu," je povedal 74-letni Charlton in dodal: "Wayne je zelo dovzeten za dober nasvet. Je fant, ki ima rad, da se mu pove, če je storil napako. Ve tudi, da jo je storil na tekmi proti Črni gori. Včasih se vprašam, če se sploh zaveda, kaj je storil. Verjetno ne razmišlja o tem, drugače tovrstnih napak ne bi delal. Toda vsakokrat se nekaj nauči in sprejel bo vsako kazen."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.