Še tretji poraz mladih Slovencev

Foto: NZS/www.nkdomzale.si
Foto: NZS/www.nkdomzale.si
Slovenska nogometna reprezentanca do 17 let je izgubila še tretjo tekmo na evropskem prvenstvu v Bolgariji.
Oglej si celoten članek

Izbranci Igorja Benedejčiča so po porazih proti Češki in Nemčiji v Burgasu izgubili še proti belgijskim vrstnikom, tudi tokrat z 0:1 (0:0), in izpadli iz nadaljnjega tekmovanja.

Slovenci so bili konkurenčni Belgijcem, v zadnjih minutah so celo imeli dve priložnosti za zadetek, a ostali brez njega, za nameček pa so v sodniškem dodatku prejeli enega, Belgijcem je zmago prinesel Dennis van Vaerenbergh.

V Začetni postavi so sicer bili Rok Vodišek, Sandi Ćoralić, Sandi Ogrinec, Luka Guček, Matija Rom, Dejan Petrovič, Vitja Valenčič, Oskar Cvjetičanin, Jan Mlakar, Max-Timi Elšnik in Kristijan Sredojevič. Slednjega je v drugem polčasu zamenjal Jakob Novak, Ogrinca Janez Pišek, Petroviča pa Rok Bužinel.

Iz skupine B sta se v nadaljnje tekmovanje uvrstili Nemčija in Belgija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.