Še tretji poraz za Krim Mercator

Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim Foto: Saša Despot rokomet Krim
Rokometašice Krima Mercatorja so v 3. krogu lige prvakinj izgubile proti Larviku z 21:37 (10:21). Naslednji obračun v tem tekmovanju izbranke Marte Bon čaka prihodnjo soboto na Norveškem.
Oglej si celoten članek

Krimovke so v ligi prvakinj doživele še tretji poraz, tudi tokrat pričakovanega, saj so igrale proti norveškemu Larviku, v zadnjih letih enemu najuspešnejših evropskih klubov. Ta je gospodaril vse od začetka tekme in prišel do svoje druge zmage. Tako se ni uresničilo upanje trenerke Marte Bon po težko pričakovani senzaciji.

Postava Larvika je kljub nekaj dobrim obrambam Sergeje Stefanišin in potezam Aneje Beganović, ki je priigrala dve sedemmetrovki, hitro unovčila kakovostno razliko in prišla do štirih zadetkov prednosti v 12. minuti po zadetku Marit Frafjord. V 16. minuti je Amanda Kurtović zadela že za 11:5, Frafjordova pa je nekaj trenutkov pozneje povišala že na 12:5.

V vrata se je postavila Miša Marinček, a tudi to ni posebej pomagalo. Mari Kristine Molid Sodstab je v 26. minuti gostje povedla do devetih zadetkov prednosti (18:9), Jenny Osnes Graesholt pa je v 28. minuti zadela že za 20:9.

Tekma je bila tako odločena, drugi polčas pa zgolj formalnost. V uvodu tega je Marinčkova požela nekaj zasluženih aplavzov za ubranjene "zicerje", a razlika se zaradi tega ni zmanjšala. Norvežanke so imele nadzor nad tekmo, ves čas vodile za približno deset zadetkov in jo zlahka pripeljale do zanje srečnega konca.

Najvišja razlika je znašala 17 golov v 58. in 60. minuti. Najvišji poraz v domači dvorani so krimovke sicer doživele v minuli sezoni proti Vardarju z 18 zadetki, v ligi prvakinj pa prav tako v prejšnji sezoni proti Budućnosti, ki je slavila z 19 goli razlike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.