Sedeminštirideset milijonov za Richardsa

Foto: Žurnal24 Mike Richards ostaja v Philadelphiji.
Philadelphia Flyers, moštvo profesionalne hokejske lige NHL, je po poročanju kanadskega tiska za 47 milijonov evrov podaljšala pogodbo z Mikom Richardsom.
Oglej si celoten članek

Vodstvo severnoameriške hokejske ekipe Philadelphia Flyers je za naslednjih dvanajst let podaljšalo pogodbo z Mikom Richardsom. Iz ekipe ali lige NHL sicer niso sporočili višine zneska, po poročanju kanadskega tiska pa naj bi igralec dobil 47 milijonov evrov. Dvaindvajsetletni napadalec je v letošnji sezoni že dosegel štirinajst zadetkov in dvajset podaj. Flyersi so ga izbrali kot prvega na naboru novincev leta 2003, do letošnje sezone je dosegel 35 golov in 65 podaj, na sezono pa je dobival zgolj 640.200 evrov. Richards bo tako na sezono zaslužil 4,7 milijona evrov. Ekipa lahko za plače igralcev v sezoni porabi 50,3 milijona dolarjev oziroma maksimalno 10,06 milijona dolarjev (6,86 milijona evrov) za igralca. V letošnji sezoni je najbolje plačan Richardsov soigralec Daniel Briere z desetimi milijoni dolarjev letne plače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.