Sedemkratni svetovni prvak tako bežal pred policisti v Zagrebu

Foto: youtube
Foto: youtube
Sloviti voznik relija je imel neljubo nesrečo.
Oglej si celoten članek

Sebastien Ogier, sedemkratni svetovni prvak v reliju (2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 in 2020), je bil pred nedeljskimi hitrostnimi preizkušnjami na dirki svetovnega prvenstva na Hrvaškem udeležen v prometno nesrečo. Francoz je na poti na start v Zagrebu menjal vozni pas, a pri tem zapeljal pred hitrejše vozilo na svoji desni in prišlo je do trka.

Pri trčenju na srečo ni bil nihče poškodovan, skupil jo je le avtomobil oziroma vrata Ogierjeve toyote yaris na sovoznikovi strani, kar pa sta dirkača sama toliko popravila, da sta se lahko podala na start hitrostne preizkušnje.

Posredovala je sicer policija. Ogier je nekaj časa razpravljal s policisti, nato pa je preprosto sedel v svoj dirkalnik in zapustil prizorišče nesreče in to kljub temu, da so mu odhod možje v uniformah poskušali preprečiti. Vse skupaj so zabeležili mimoidoči.

Ogier je kasneje sicer prišel do zmage na reliju. Pred zadnjim 'brzncem' je sicer še zaostajal za moštvenim kolegom pri Toyoti, a je nato Valižana Elfyna Evansa v skupnem seštevku premagal za pičlih šest desetink sekunde. Z zmago je Francoz prevzel tudi vodstvo v svetovnem prvenstvu.

Spektakel Prava drama na prvem hrvaškem reliju za SP

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.