Sedemnajstletni Slovenec priključen članski ekipi Reala

Foto: Real Madrid/Twitter
Foto: Real Madrid/Twitter
Mladi up je s svojim talentom prepričal do te mere, da ga bodo preizkusili med najboljšimi.
Oglej si celoten članek

Po velikem preboju Luke Dončića je po njegovi poti krenilo še nekaj mladih slovenskih košarkarjev. Med njimi je tudi Dan Duščak, slednji se je iz Grosupljega leta 2017 preselil v madridski Real.

Video Luka Dončić na udaru besnih Američank: "To pravi človek, ki ... "

Duščak se uveljavlja v klubu in išče svoj prostor pod soncem. In pred začetkom letošnje sezone je storil velik korak v pravo smer.

Sedemnajstletni Duščak je bil namreč priključen treningom članske ekipe Reala, kjer si bo pod budnim očesom glavnega trenerja Pabla Lasa nabiral izkušnje.

Veliko košarkarjev Reala trenutno sodeluje na svetovnem prvenstvu, nekdanji slovenski reprezentant Anthony Randolph pa še okreva po operativnem posegu. V prvi ekipi je bilo tako treba zakrpati nekaj lukenj in Duščak je dobil priložnost, da opozori nase.

Na vrhu sveta Dončiću je to morala povedati mama!

Poleg njega se bosta med prvokategorniki dokazovala še šestnajstletni Matteo Spagnolo in sedemnajstletni Boris Tisma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.