Sedmi gol Kopitarja premalo

Foto: Žurnal24 Jonathan Quick pobira precej ploščkov iz svoje mreže. Vsekakor več kot nasprotni Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Hokejisti Los Angelesa so sinoči v severnoameriški ligi NHL gostovali v Ottawi in izgubili z 2:3. Slovenski zvezdnik Anže Kopitar je prispeval zadetek za izenačenje v prvi tretjini, kar pa je bilo premalo za slavje.
Oglej si celoten članek

Pri domačih se je izkazal Aleksej Kovalev, ki je z golom v prvi tretjini dosegel jubilejno 1000. točko v ligi NHL. Tekmo pa je odločil Jason Spezza, ki je gol za 3:2 dosegel v 52. minuti. Anže Kopitar je v 20 tekmah dosegel sedem golov in 13 podaj. Njegovo moštvo pa je s 13 zmagami in sedmimi porazi s 26 točkami na drugem mestu zahodne konference NHL.

Liga NHL:

Ottawa Senators : Los Angeles Kings 3:2
Kovalev, Michalek, Spezza; Kopitar, Smyth

Toronto Maple Leafs : Dallas Stars 4:1
Kulemin 2, Bozak, Versteeg; Richards

New Jersey Devils : Washington Capitals 5:0
Arnott 2, Elias, Tedenby, Zubrus

New York Rangers : Calgary Flames 2:1
Boyle, Girardi; Iginla

Philadelphia Flyers : Montreal Canadiens 3:2
Leino, Giroux, van Riemsdyk; Lapierre 2

Columbus Blue Jackets : Nashville Predators 2:0
Commodore, Nash

Tampa Bay Lightning : Boston Bruins 3:1
Tyrell, Stamkos, Purcell; Ryder

Florida Panthers : Pittsburgh Penguins 2:3
Stillman, McCabe; Letang, Crosby, Conner

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.