Šef Ferrarija je ... Alonso, pravi Lewis

Foto: Žurnal24 Lewis Hamilton bo moral frustracije iz Monte Carla, kjer je končal na šestem mes
Ne Stefano Domenicali, ne Luca di Montezemolo, šef Ferrarija je Fernando Alonso, zatrjuje vse bolj jezikavi Lewis Hamilton. "Celotna ekipa ga podpira in mu sledi. On je tisti, ki vodi Ferrari."
Oglej si celoten članek

Lewis Hamilton (McLaren) še naprej dobiva dirko za najbolj jezičnega dirkača sezone 2011. V zadnji izjavi zatrjuje, da je Fernando Alonso šef Ferrarija, a da to razume, ker je eden od najboljših dirkačev te generacije. "Fernando je zelo talentiran in ima vso podporo ekipe. Celotna ekipa ga podpira in mu sledi. On je tisti, ki vodi Ferrari. Ne pravim, da je to slabo ali dobro, to je pač pot, ki so si jo izbrali."

"Vsi verjamemo, da smo sami najboljši dirkači na svetu, saj je to tvoja naloga, razen če rad končuješ na drugem mestu," pa je odgovor na vprašanje, kdo so trenutno najboljši dirkači v formuli 1, za španski časnik El Pais začel Hamilton. "Najboljši so Alonso, Vettel in Rosberg, ki ga poznam od svojega trinajstega leta. Nico bo kmalu prodrl v vrh, Sebastian pa ima izjemno ero z Red Bullom."

Britanski dirkač McLarna, ki je od nedelje pod udarom kritik zaradi nepremišljenih izjav, se je v torek prek Twitterja opravičil Felipeju Massi (Ferrari) in Pastorju Maldonadu (Williams), potem ko je po nedeljski VN Monaka dejal: "To je butasto. Ti dirkači so absolutno noro butasti." Pred tem so njegovo opravičilo sprejeli tudi Fiini komisarji, ki jih je v šali obtožil rasizma. "Massa in Maldonado, z vsem spoštovanjem se vama opravičujem, če sem vaju užalil. Oba sta fantastična dirkača in vaju zelo cenim."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.