Šef Honde: "Raje bi imel, če se ne bi pritoževal po radiu"

Foto: Profimedia Yusuke Hasegawa.
Yusuke Hasegawa.
Yusuke Hasegawa se je obregnil ob dirkača McLarna Fernanda Alonsa.
Oglej si celoten članek

Španec Fernando Alonso je imel v letošnji sezoni z dirkalnikom McLarna ogromno tehničnih težav. Jezil ga je predvsem Hondin motor, svoje nezadovoljstvo pa je pogosto izrazil na moštveni radijski zvezi in v javnih nastopih.

Šef Honde Yusuke Hasegawa je razumljivo jezen na Španca. "Če so problemi z motorjem, ima seveda pravico, da se razburi. Iz Hondinega stališča sem Fernandu povedal, da želim, da se ne bi pritoževal v javnosti in po radiu, saj gre za pomembno stvar pri trženju naše znamke."

Neumorni Mercedes bo eksperimentiral

"Zaščita naše znamke je zelo pomembna in s Fernandom sem se pogovoril. Z njim sem govoril, ker vedno hočemo njegovo mnenje," je dodal Hasegawa.

Neplodnega sodelovanja bo najbrž kmalu konec, saj Honda ne bo več dobavitelj McLarnovih motorjev za sezono 2018 v formuli 1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.