''Šejki kupujejo vse najboljše nogometaše''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener Milana Massimiliano Allegri je za italijanske medije razkril, da v taboru rdeče-črnih ni več toliko denarja, kot ga je bilo včasih. ''To bo nov začetek za nas, a jaz sem optimističen,'' je povedal Italijan.
Oglej si celoten članek

Nogometni velikan iz Milana je sezono v Serie A začel neprepričljivo, saj jih je doma z 1:0 premagala Sampdoria. Po odhodu številnih zvezdnikov se klub sooča z manjšo prodajo vstopnic in vsesplošnim pomanjkanjem finančnih sredstev. Allegri za nastalo situacijo ponuja preprosto razlago: ''Zakaj pa se kriza ne bi razširila tudi na polje nogometa?'' je povedal 45-letnik in v isti sapi dodal: ''Bilo bi nepojmljivo, da kriza ne bi vplivala na nas. Seveda je škoda, a ne smemo pozabiti, da nam gre še vedno bolje kot večini,'' je razkril trener in dodal, da je odhod nekaterih ključnih mož vplival na kvaliteto igre, kar pomeni, da bodo morali delati še bolj trdo, če bodo hoteli obdržati svoje zveste navijače.

Foto: EPA Cassano AC Milan Fiorentina Italija Serie A liga prvenstvo ''Optimističen sem. Sponzorji ne investirajo več toliko denarja. Šejki iz Katarja in Arabskih emiratov kupujejo vse najboljše igralce. Italijani? Mi zavihamo rokave in ustvarjamo nove zvezdnike,'' je bil jasen Allegri, ki ni želel obljubljati pretiranih uspehov v letošnji sezoni: ''To bo za nas nov začetek. Rodil sem se pripravljen, zato sem pripravljen na izziv. Bomo videli, kaj se bo zgodilo.'' Svoje zadnje besede je namenil tudi Antoniu Cassanu, ki se je iz Milana preselil v Inter. ''Prav nobene želje nimam govoriti o njem,'' je odrezavo pripomnil Allegri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.