Seks škandal v Real Madridu: trije nogometaši pridržani

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Trije nogometaši Realove B oz. C-ekipe pridržani zaradi deljenja videoposnetka s spolno vsebino, na katerem je (bila) mladoletnica.
Oglej si celoten članek

Tako klub kot španska policija sta potrdila, da so policisti pridržali dva nogometaša Realove C- ter enega nogometaša B-ekipe (Castilla). Kot so sporočili iz kraljevega kluba, v preiskavo ni vključen noben nogometaš prve Realove ekipe. Tamkajšnja policija je ukrepala zaradi spornega deljenja videoposnetka prek aplikacije WhatsApp, za nameček naj bi bila oseba na posnetku mladoletna, stara vsega 16 let. Vse skupaj naj bi se zgodilo 6. septembra na Velikem kanarskem otoku (Gran Canaria) v mestu Mogan.

Na špansko policijo se je obrnila mama žrtve, ki trdi, da je eden od pridržanih posnel posnetek s seksualno vsebino in ga pozneje delil z drugimi. Mladoletnica, ki je pristala v spolni odnos, naj bi vedela, da jo snemajo, a naj bi ji nogometaši zagotovili, da so posnetek izbrisali s svojih telefonov, poroča španski As. Številni španski mediji – zgodbo je razkril El Confidencial – so dogodek, povezan s kraljevim klubom, označili za škandal. Nogometaše so namreč prijeli pred Realovim trening centrom Valdebebas. Kot dodaja Mundo Deportivo, je sodnik vse pridržane po zaslišanju izpustil na prostost. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.