Šele februarja o potnikih na SP

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Z Mednarodne košarkarske zveze so sporočili, da bodo šele februarja prihodnje leto odločali, katere štiri države bodo dobile posebno povabilo za nastop na SP prihodnje leto, ki ga bo gostila Španija.
Oglej si celoten članek

Prvotno naj bi Fiba o štirih "wild cardih" odločala že konec novembra na zasedanju v Buenos Airesu, zdaj pa so se vodilni odločili, da bodo to storili 1. in 2. februarja prihodnje leto na seji v Barceloni.

Za povabila se potegujejo države, ki so bile neuspešne na celinskih prvenstvih. Iz Evrope naj bi med favorite za posebno povabilo sodili Turčija in Italija, ki sta na nedavnem EP v Sloveniji ostali brez uvrstitve na SP, na prvenstvo si želijo tudi Nemci. Ob omenjenih med favorite za posebno povabilo sodita tudi Brazilija in Kitajska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.